Новини

Вдарив знайомого ножем через ревнощі: у Вінниці поліція затримала раніше судимого зловмисника

4 липня 2023, 11:35

41-річного підозрюваного, який переховувався у родички, розшукали 1 липня. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства

Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіції, повідомлення про злочин надійшло близько першої ночі від працівників лікарні, у яку госпіталізували 42-річного постраждалого. 

Конфлікт між чоловіками трапився під час застілля. З’ясовуючи стосунки, зловмисник вдарив знайомого кілька разів ножем. Після цього потерпілий пішов додому, де йому стало зле. Лікарів викликали сусіди. Загрози життю постраждалого немає. 

Затриманий раніше двічі притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів. Також провів у в’язниці 14 років за вбивства. Наразі він фігурує у близько 10 злочинах, пов’язаних з викраденням майна вінничан.

"За фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, слідчі міської поліції розслідують провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі", - коментують в поліції.


Фото: ГУ Національної поліції у Вінницькій області 

Поділитися :