Новини

Вдові загиблого в АТО вінничанина Віталія Гуськова вручили ключі від квартири

23 серпня 2021, 16:07

Чоловік був одним з перших добровольців, які стали на захист української Незалежності у 2014-му.

Про це ідеться у дописі міського голови на сторінці у Фейсбук. Зокрема, Сергій Моргунов зазначив, що Віталій Гуськов служив у розвідгрупі. Під час виконання бойового завдання на Світлодарській дузі чоловік отримав важкі опіки. Довго лікувався, але, на превеликий жаль, серце не витримало. І три роки тому Вікторія залишилась вдовою.

"Власного житла родина не мала. Але місто знайшло можливість допомогти цій сім’ї – і Вікторія з дітьми тепер оселиться в одному з новобудів на вул. Чехова", – повідомив Сергій Моргунов.

Також сьогодні, 23 серпня, державними нагородами відзначили вінницьких медиків, які в період пандемії фактично опинились "на передовій" у боротьбі за життя людей.

Серед нагороджених – завідувачка кафедри інфекційних хвороб національного медичного університету імені М. І. Пирогова Лариса Мороз та медичні сестри наших муніципальних закладів охорони здоров’я:

  •  Надія Гуменюк (клінічна багатопрофільна лікарня)
  •  Наталія Коверзнева (лікарня №3)
  •  Алла Поліщук (пологовий будинок №1)
  •  Надія Радішевська (лікарня №1).

"Важливі зусилля кожного – хто захищає Україну і хто робить свій внесок у її розвиток. Ваша робота безцінна! Дякую!" – наголосив міський голова.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :