Новини

«Ветеранський простір» Вінниці: підтримуємо, допомагаємо, інформуємо!

8 березня 2023, 16:10

«Ветеранський простір» Вінниці – це спільний проєкт громадської спільноти та Вінницької міської ради. Ця структура надає різні соціально-психологічні, інформаційні та ресурсні послуги для ветеранів і ветеранок, членів їхніх родин, рідних загиблих Героїв та безвісти зниклих.  

Ця діяльність спрямована на військовослужбовців, які боронять Україну ще з 2014-го року, починаючи від агресії на сході України та в Криму, і вже продовжуючи повномасштабним вторгненням рф в Україну. Послуги надаються як безпосередньо учасниками бойових дій, так і членам їх родин, рідних загиблих Героїв та безвісти зниклих. Послуги безкоштовні.

«Сьогодні у «Ветеранському просторі» можна отримати послуги дитячого і дорослого психолога (індивідуальна і групова робота), юридичну допомогу, послуги з фізичної реабілітації. У нас на постійній основі працюють «Групи підтримки» для різних цільових груп: для тих, хто чекає рідних з фронту, для дружин загиблих Героїв, для батьків полеглих Героїв. При «Ветеранському просторі» можуть отримати інформацію та консультації рідні безвісти зниклих (тут працює команда регіональної координаторки Уповноваженого Кабінету Міністрів з питань безвісти зниклих осіб за особливих обставин). Ми активні, і готові до усіх викликів суворого сьогодення!» - повідомила радіослухачів «Місто над Бугом» директорка Вінницького аналітично-просвітницького центру «Ветеранський простір» Марія Довжик.

Також пані Мрія додала, що нещодавно команда «Ветеранського простору» підготувала і видала друкований посібник для мобілізованих, де подано 10 юридичних кейсів, з якими мобілізовані стикаються найчастіше. 
Чекають у «Ветеранському просторі» усіх, хто потребує відповідної допомоги. Адреса: м. Вінниця, вул. Єрусалимка, 8, цокольний поверх.

Поділитися :