Новини

Відкрити Вінницю для туризму по-новому: продовжуються роботи в майбутньому Туристичному хабі

12 січня 2022, 09:24

Наразі тестується підсвітка фасаду.

Перетворюється і прилеглий простір на Соборній. Розпочалося встановлення вуличних меблів. Про це повідомив на своїй фб-сторінці міський голова Сергій Моргунов. Доповнить локацію літня тераса та озеленення - планується висадити декоративні кущі та трави. Усе це разом покликано створити ще одне місце тяжіння у самому центрі міста.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Попереду ще завершення внутрішніх робіт у приміщенні Турхабу та здача в експлуатацію. Паралельно буде напрацьовуватись екосистема хабу та нового туристичного фронт-офісу. І, як зазначив мер Вінниці, тут важлива співпраця з підприємцями, ІТ-фахівцями, студентами - усіма, хто розвиває туризм у Вінниці.

"У синергії з креативною спільнотою ми зможемо досягти амбітної цілі – відкрити по-новому Вінницю для зовнішнього і внутрішнього туризму. Наше місто має потенціал, щоб стати центром відпочинкового, ділового та медичного туризму не тільки Подільського регіону, а і всієї Центральної України. Запрошую всіх подавати ідеї щодо активностей у Туристичному хабі Вінниці вже в цьому сезоні!" - наголосив Сергій Моргунов.

Читайте також:
Вінничан запрошують на екскурсію “Втрачене диво”

Поділитися :