Новини

Відкриття у Вінниці жіночого простору "Затишно Space"

27 квітня 2023, 15:26

Вже два безпечних простори для жінок та дівчат «Затишно space» відчинили свої двері для відвідувачок в Україні. Отримати безкоштовну психологічну, юридичну чи соціальну допомогу можна у Черкасах та Кропивницькому. Тепер такий майданчик є у Вінниці.

Мережа безпечних просторів «Затишно Space» реалізується Благодійним фондом «Восток SOS» спільно з «Консорціумом реагування» – об’єднанням організацій, що впродовж 12 місяців впроваджують мультисекторальну гуманітарну інтервенцію для задоволення критичних і термінових потреб постраждалого населення в Україні за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID Ukraine – USAID Україна (BHA). БФ «Восток SOS» є імплементаційним партнером гуманітарної організації CARE, що входить до консорціуму.

“Це простір, де жінки та дівчата, почуваються комфортно і можуть вільно самовиражатися без страху осуду чи шкоди. У межах проекту  безпечні місця для жінок і дівчат перетворилися на унікальну платформу для обміну інформацією, вислуховування та спілкування одна з одною в складних і обмежених умовах”, – зазначає членкиня правління БО БФ "Восток SOS" Оксана Куянцева.
 

Окрім фахових консультацій відвідувачки простору можуть брати участь у тренінгах та майстер-класах, спрямованих на розвиток їхніх кваліфікацій та знань, спільно переглядати фільми, працювати і навіть просто відпочивати, поки діти займаються із педагогом чи беруть участь у розвиваючих заняттях.

Поділитися :