Новини

Відпочивальники дитячого табору "ЯМаріуполь. Родина" відвідали вінницький зоопарк

17 липня 2023, 11:12

Малеча також побувала і у Динопарку. 

Як розповідається на сайті Вінницької міської ради, у таборі "ЯМаріуполь. Родина" проходить нова зміна для дітей, які приїхали відпочивати. Міська рада спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом продовжує організовувати цікаві розваги для відпочивальників. Цього разу дітки мали можливість відвідати Динопарк та Подільський зоопарк, де вони могли побачити зблизька тварин, а також роботизованих динозаврів. Екскурсію організували відділ молодіжної політики ВМР спільно з центром підліткових клубів "Вінсмарт".

Як розповідає депутат міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира, оздоровчий центр “ЯМаріуполь. Родина” створили торік, і вже друге літо поспіль сюди приїздять діти з Маріуполя.

“Діти там походять оздоровчу та психологічну реабілітацію після всіх тих жахів, які довелося пережити через війну. Але діти також повинні розважатися. Тож ми з колегами регулярно організовуємо різні заходи, бували у центрі “Країна мрій”, а ось нещодавно відбувся похід у Подільський зоопарк. На прогулянці було 60 діток. Крім звіринцю, ми також відвідали Динопарк. Дітям дуже сподобалося розглядати роботизованих динозаврів, які рухаються та видають різні звуки. Всі учасники були в захваті від сімейства лемурів, папужок та ведмедів”, — розповів Дмитро Мира.

У Вінницькій міській раді нагадують, що цей оздоровчий комплекс був відкритий торік. Нацполіція надала свій заклад у хвойному лісі, а міська влада Вінниці допомогла з підготовкою комплексу та організацією харчування. Молодь Вінниці долучилася до прибирання території, а представники Маріупольської міськради встановили на території табору спортивний та дитячий майданчики.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :