Новини

Відремонтували харчоблок, кардіологічне та інфекційне відділення: у Калинівці оновлюють центральну лікарню

8 серпня 2023, 11:38

Ремонтні роботи, виконані суто за власні кошти, розпочали наприкінці минулого року.

Як повідомляють у телеграм-каналі Вінницького обласного департаменту охорони здоров'я, у лікарні переобладнали палати, аби було зручно для пацієнтів. Оновили маніпуляційну, санвузли, душові, кімнату для працівників. З обладнанням допомогли благодійні організації.

Окрім того, у лікарні наразі працюють над створенням реабілітаційного відділення.

"З бюджету виділили кошти на матеріали, а усі роботи проводили працівники господарського відділу лікарні. Тепер за таким прикладом робимо ремонт у терапевтичному відділенні. Тут плануємо облаштувати реабілітаційне відділення на 20 ліжок.  У громаді є багато оборонців, які потребують реабілітації, тому таке відділення необхідне", - розповів голова Калинівської територіальної громади Василь Поліщук.

У харчоблоці замінили електропроводку, демонтували стару плиту та під’єднали нову систему для подачі та очищення води, встановили нові витяжки. Встановили нове обладнання, яке передали благодійники з Франції, а саме: пароконвектомат для випікання та тушкування, піч для випікання піци, газові сковорідки, котел газовий, жарові поверхні, стерилізатори для посуду та ножів, електром’ясорубку, мікрохвильову піч, кухонний комбайн, блендер, візочки для пересування по кухні, різноманітні стелажі, шафи, столи та посуд.


Фото: Калинівська центральна лікарня 

Поділитися :