Новини

Відсьогодні у вінницьких кінотеатрах «Чому я живий»

4 листопада 2021, 11:15

Військову драму покажуть у кінотеатрах «Родина» та «Cinema Citi».

Як повідомляють на сайті Державного агентства України з питань кіно, кінокартина створена за автобіографічним оповіданням письменника та драматурга Євгена Митька "Тепер я турок, не козак...". Наприкінці 90-х років він написав сценарій та висловив бажання обрати режисером Віллена Новака. Автор, на жаль, не дожив до реалізації задуму — він помер у 2007, у віці 75 років. Сьогодні, 4 листопада, фільм вийшов у національний прокат.

За сюжетом військової драми «Чому я живий», події розгортаються в Україні напередодні Другої світової та після її початку. 17-річні Фрося та Льончик мріють одружитися, але батько дівчини категорично проти цього шлюбу, бо коханий доньки – єврей. Однак звичайне життя безповоротно змінюється, коли починається війна та фашистська окупація. Чи вдасться героям зберегти кохання і людяність у ці темні часи?

У головних ролях: Максим Горай, Віктор Жданов, Артем Вільбік, Ірина Мельник, Ольга Радчук, Анастасія Борисова, Анастасія Марків, Роланд Мішко, Олексій Горбунов, Олена Рєпіна, Георгій Делієв.

Переглянути фільм можна 4-10 листопада:

  • Родина (вулиця Миколи Оводова, 47) о 14:40 та 17:00;
  • Cinema Citi (вулиця 600-річчя, 17) о 13:50 та 20:10.

Поділитися :