Новини

Відволікти від війни: до табору «ЯМаріуполь. Родина» кілька разів приїздили представники вінницьких спортшкіл

21 вересня 2022, 13:02

Показові виступи провели, щоб допомогти відірватися від важких спогадів і насолодитися спортивними змаганнями.

Як повідомляють у міській раді, за табірні зміни «ЯМаріуполь. Родина» відбулися десятки спортивних подій.

Для хлопчиків та дівчаток проводили різноманітні змагання, майстер-класи з шахів, шашок, волейболу та футболу. Проводили показові виступи з гімнастики, спортивної акробатики, боротьби греко-римської та самбо, йдеться у повідомленні

Організатори розповідають, що малеча найбільше полюбила - вікторини та естафети на спортивну тематику. Юні маріупольці, учасники цих заходів,  почали записуватися до спортивних шкіл.

Змагання завжди були емоційними, батьки були глядачами й вболівальниками на спортивному святі. Вони висловлювали вдячність за волонтерську роботу та задоволення можливістю відпочивати в оздоровчому центрі, - розповідає голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Загалом організовано 14 виїздів у табір «ЯМаріуполь. Родина», під час кожного, приємним сюрпризом для учасників були подарунки від міста.

Нам важливо щоб діти почували себе комфортно та затишно під час фізичної активності. Саме у такий складний час необхідна підтримка та турбота для юних українців зі сторони дорослих, - повідомляє Сергій Краєвський.

Поділитися :