Новини

Виконали всі заходи з підготовки до наступного опалювального періоду - КП "Вінницяміськтеплоенерго"

14 вересня 2023, 09:23

Тепловики замінили майже 3.5 кілометри зношених аварійних трубопроводів.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у межах підготовки до наступного опалювального періоду, фахівці підприємства провели наступні заходи:

  • ремонтно-профілактичні роботи на всіх 48 котельнях;
  • капітальні ремонти 4 потужних котлів;
  • планово-попереджувальні ремонти у всіх 59 центральних теплових пунктах (ЦТП) та у всіх 429 індивідуальних теплових пунктах (ІТП);
  • ремонтні роботи у всіх 1435 теплових камерах.

Також тепловики провели гідравлічні випробування теплових мереж загальною протяжністю понад 175 км у двотрубному виконанні.

"Наразі левова частка зусиль спрямована на підготовку нашої громади до наступного опалювального періоду, до якого залишилось не так багато часу. Проте не варто забувати, що наша країна й досі перебуває у стані війни. Тому ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. Зокрема, на засіданнях Оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду, спільно з представниками відповідних критичних підприємств та департаментів міської ради, постійно обговорюємо та прогнозуємо можливі позаштатні ситуації та алгоритм реагування на них. Тому ми закликаємо вінничан зробити свій вклад у підготовку до холодної пори року, та звернути увагу на ряд заходів, які допоможуть зменшити тепловтрати у власних оселях", - зазначив директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Ознайомитись із заходами, які допоможуть зменшити теплові втрати у власних домівках можна за посиланням.

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :