Новини

Вінничан цієї неділі запрошують відвідати нові атмосферні екскурсії містом

3 серпня 2022, 15:14

Атмосферні екскурсійні проєкти "Вінниця за 100 хвилин" та "Два полюси одного міста" гідес Альони Сазанової й Оксани Роздорожнюк анонсував офіс туризму Вінниці. Екскурсії відбудуться у неділю, 7 серпня.

На сторінці Офісу туризму Вінниці  повідомляється, що під час екскурсії «Вінниця за 100 хвилин»від Альони Сазанової лише за 100 хвилин ви дізнаєтесь найцікавіші факти Міста Ідей, що цьогоріч відзначає свій 659-й день народження.

Також екскурсанти дізнаються про Вінницькі Мури та підземелля і зможуть насолодитись неймовірною красою наших храмів. А ще побувають в самому серці європейської Вінниці та познайомитеся ближче з її архітектурними шедеврами, почують все про видатного зодчого Поділля, який кардинально змінив обличчя міста над Бугом. Водночас відвідувачі екскурсії відчують контрасти Вінниці, що з легкістю балансують та створюють неповторне звучання її душі. 

Вартість екскурсії - 180 грн, ВПО - 90 грн

Реєстрація за посиланням   

Також цієї неділі у Вінниці відбудеться екскурсія "Два полюси одного міста", яка поєднає два енергетично полярні туристичні об’єкти, - повідомляє Департаменту маркетингу міста та туризму. 

Перший з них – ставка Гітлера «Вервольф» (з німецької «озброєний вовк») – одне з найзагадковіших місць в Україні часів Другої світової війни, навколо якої й нині існує безліч міфів і легенд.

А інший полюс – садиба генія, що випередив час, людини з великим серцем – Миколи Івановича Пирогова. Його зухвалі ідеї здавались фантастикою світилам медицини XIX століття, а освітянські новаторства не втратили актуальності й у XXI-му!

Зазначається, що це авторська екскурсія від  Оксани Роздорожнюк та Офісу туризму Вінниці.  Дві захопливі історії, що ніби гостросюжетний фільм тримають у напрузі до останньої хвилини. І кожна з них багата надзвичайними подіями та дивовижними поворотами.

Вартість екскурсії 320 грн, ВПО - 270 грн.

Реєстрація за посиланням

 

Поділитися :