Новини

Вінничан з інвалідністю та багатодітних батьків безкоштовно навчатимуть ІТ

18 січня 2022, 13:13

Для громад, які мають офіційний статус «Громада, дружня до дітей та молоді», Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та IT-компанія EPAM запускають набір на навчальну програму у сфері ІТ.

Опанувати сучасну та популярну професію інженера з автоматизованого тестування зможуть молоді люди з інвалідністю, ті, хто доглядає за дітьми з інвалідністю; одинокі матері або батьки; батьки багатодітних сімей. Про це повідомляють на сайті міськради.

Охочим пройти навчання у сфері ІТ та більше дізнатись про курс, необхідно до 23:59 24 січня зареєструватися на ознайомчий вебінар за посиланням. Під час вебінару організатори навчання розкажуть про професію інженера з автоматизованого тестування, процес відбору і навчання, та дадуть відповіді на запитання учасників.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Зареєстровані учасники вебінару отримають посилання на реєстрацію, яка включає заповнення анкети та відбіркові тести, які необхідно пройти до 23:59 30 січня 2022 року. Кандидатів, які успішно складуть відбіркові тести, запросять на онлайн-співбесіду.

Навчання відбуватиметься поетапно протягом 6 місяців онлайн у вечірній час. Більше інформації про програму за посиланням. Для студентів, які успішно закінчать навчальну програму, можлива подальша співпраця з ЕРАМ.

Це вже друга спільна навчальна програма EPAM та ЮНІСЕФ. Перша стартувала у листопаді 2021 року для молоді з інвалідністю. Учасники, які успішно пройшли відбір, зараз навчаються іншій професії – DevOps.

Читайте також:
Вінницький краєзнавчий музей запрошує: зробіть фото із експонатом і отримайте приз

Поділитися :