Новини

Вінничан запрошують до обговорення Концепції розвитку малих річок на Дьогтянецькій толоці

19 квітня 2023, 10:56

У суботу, 22 квітня, відбудеться толока на річці Дьогтянець, яку організовує КП «Інститут розвитку міст». 

Як повідомляють на сайті міської ради, окрім прибирання, буде обговорено ґрунтовний документ, який невдовзі стане дороговказом для міста щодо поводження з малими річками.

«Ми довго працювали над Концепцією розвитку малих річок Вінниці й на даному етапі хочемо врахувати всі побажання вінничан перед тим, як документ піде в роботу. І найкращий спосіб долучитись до покращення документа – прийти на захід та поділитись своїми враженнями та порадами з нами особисто», – говорить керівниця відділу інфраструктурних проєктів КП «Інституту розвитку міст» Янна Чайковська.

Місце зустрічі: вхід у парк Вишенський з боку Електромережі, початок об 11:00. Деталі за посиланням – http://surl.li/glmju.

«З нас – сюрприз, Концепція, рукавиці та сміттєві мішки, з вас – гарний настрій та змістовні думки. – додала Янна Чайковська. – Одягайтесь зручно, запрошуйте друзів та близьких».

Тут - https://bit.ly/3UE39ql – ви можете ознайомитись зі стислою версією Концепції та схемою малих річок міста з перспективними просторами, яка містить в собі основні висновки та рекомендації й залишити свої думки та відгуки у формі зворотного зв’язку - https://bit.ly/41Duzil (до 24 квітня). Згодом фахівці КП «Інститут розвитку міст» опрацюють їх та включать у документ перед затвердженням Вінницькою міською радою.

Поділитися :