Новини

Вінничан запрошують до обговорення містобудівної документації

25 січня 2022, 12:14

Громадське обговорення триватиме протягом 1 місяця.

З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією щодо плану території обмеженої вулицями Чорновола, Київська, площею Героїв Чорнобиля, річкою Південний Буг можна ознайомитися в департаменті архітектури та містобудування до 24 лютого 2022 року включно в робочі дні з 16:00 до 17:00 (вул.Пушкіна, 38). Про це повідомляють на фб-сторінці Департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: info@vmr.gov.ua 24 лютого 2022 року.

У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Читайте також:
Цього тижня у 5 вінницьких багатоповерхівках розпочали ремонт інженерних мереж

Поділитися :