Новини

Вінничан запрошують доєднатися до безкоштовних курсів англійської від Аризонського Державного університету

8 серпня 2023, 14:27

Громадська організація "ВільнОсвіта" підписала офіційну угоду з Аризонським державним університетом (Arizona State University). 1000 українців отримають унікальну можливість безоплатно вивчати англійську мову завдяки контенту, який надає цей престижний університет.

Як зауважила співзасновниця ГО "ВільнОсвіта", вінничанка Катерина Ботвіннік, це потужний та ефективний курс, який вже протестували на собі члени громадської організації. Він допоможе усім охочим безкоштовно покращити рівень англійської, аби здобути кращі можливості для працевлаштування, міжнародної співпраці та волонтерства.

"Маємо радісну новину! ГО "ВільнОсвіта" щойно підписала з лідером американської онлайн освіти - університетом Аризони угоду про те, що він надасть безоплатно свої ефективні, якісні, інтенсивні курси підвищення рівня англійської мови українцям. Ми робимо певний акцент на волонтерів та активістів. Тому що ми розуміємо, що у волонтерській справі зараз міжнародна співпраця як ніколи потрібна. Ми запрошуємо волонтерів і активістів доєднуватись до курсу. Сподіваємось, що вже з осені ми матимемо змогу навчати групи з англійської масово. Поки що пройшли тестування курси, і тестова група - 24 людини. Всі відмічають, що це дуже ефективно, дуже якісно і хороший контент, який допомагає швидко підняти рівень мови", - розповіла Катерина Ботвіннік.

Навчання передбачає низку заходів, які забезпечать ефективність і результативність процесу. Учасники пройдуть тестування, після якого вчитимуться по 2 години на день впродовж усього курсу. А по його завершенні студенти отримають сертифікат від Аризонського державного університету, що підтвердить їхні знання англійської мови.

Реєстрація на курс триває за посиланням.

"Звісно, спершу всі студенти тестуються, розподіляються по групах за рівнем. А також після проходження курсу ми отримуємо підтвердження від університету Аризони, що ці курси пройдені. Тобто певне затвердження нашого поточного рівня мови. Мені здається, що проєкт шикарний! І тому я радію і пишаюся, що можу брати в ньому участь", - додала Катерина Ботвіннік.

Організатори сподіваються, що цей проєкт відкриє перед українцями безліч нових можливостей. Від ширшого доступу до світової освіти й інформації, підвищення заробітків до більшого відчуття впевненості та відкриття нових горизонтів. Деталі щодо проєкту, а також форма для реєстрації охочих взяти у ньому участь на фб-сторінці ГО "ВільнОсвіта" за посиланням

Поділитися :