Новини

Вінничан запрошують на онлайн-зустріч з дитячою письменницею Лесею Вороніною

21 жовтня 2020, 12:01

Організатори фестивалю "VinBookFest", проведуть зустріч в онлайн форматі, що дасть можливість письменниці поспілкуватися із жителями не лише Вінниччини, а й всієї України. 

Вінничан запрошують на творчу онлайн-зустріч з сучасною дитячою письменницею Лесею Вороніною.  Спілкування з авторкою  відбудеться  в середу, 21 жовтня,  в рамках книжкового фестивалю "VinBookFest". Пряму трансляцію  можна буде подивитися на Фейсбук-сторінці книжкового фестивалю "VinBookFest". Початок - о 13 годині. 

Також  в коментарях під відео можна писати свої запитання для письменниці. Розповіла "Місту над Бугом" координаторка фестивалю Тетяна Верещак.  

«Через те, що "VinBookFest" офлайн скасовано, звичайний традиційний формат, вирішили, що можливості провести це в онлайн форматі, на офіційний фейсбук сторінці "VinBookFest". Домовлялися із тими авторами, які у нас представлені в афіші, яких ми планували запросити у Вінницю, у кого є технічна можливість, що вийдуть вони з нами на зв'язок на платформі «Zoom», зараз дуже популярна ця програма, але буде відбуватися паралельна трансляція на фейсбук. Глядачі у прямому ефірі зможуть поставити питання і відповідно автор, письменник дає і відповіді», - повідомила Тетяна Верещак

Найпопулярніші дитячі твори письменниці Лесі Вороніної — збірка повістей «Суперагент 000", пригодницькі повісті «Пригоди голубого папуги» і «Таємниця Чорного озера»

 

Поділитися :