Новини

Вінничан запрошують взяти участь у створенні культурної стратегії громади

31 січня 2022, 15:48

Для цього потрібно відповісти на кілька запитань та висловити своє бачення.

Департамент культури Вінницької міської ради разом з Командою аналітичних Центрів «Центр стратегічного розвитку територій» та «Центр соціологічних досліджень Мелітопольського педагогічного університету в рамках проєкту Goethe-Institut #Eu4Culture проводить дослідження щодо розробки культурної стратегії Вінницької міської територіальної громади. Про це повідомляють на сайті міськради.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Мета дослідження – зберегти і розвивати традиційні та культурні практики нашої громади. А також збільшити кількість та якість культурних продуктів, визначити нові перспективи та проєкти, які дозволять надихнути в життя громади більше різноманіття, творчості, натхнення.

«Нам важлива та цікава думка вінничан. Тому просимо відповісти на кілька питань щодо користування культурними продуктами (установами, заходами, просторами, послугами тощо) та висловити своє бачення щодо необхідних змін і перетворень у культурному житті Вінниці. Уважно прочитайте питання та відзначте варіанти відповідей, які збігаються з Вашою думкою або допишіть свій варіант. Дякуємо за Ваш час, небайдужість, оцінки та ідеї», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Анкетування можна пройти тут. Анонімність гарантується. Усі дані використають виключно в узагальненому вигляді.

Читайте також:
У Вінниці відбудеться презентація книги та виставка картин-барельєфів «Вінниця історична та сучасна»

Поділитися :