Новини

Вінничани передали в зону АТО/ООС благодійну допомогу для військових

29 квітня 2021, 09:32

Воїнам везуть паски, різні смаколики, дитячі малюнки, а також запчастини та будівельні матеріали.

Як ідеться на сайті міської ради, допомога вирушила на Схід вчора, 28 квітня. Благодійний вантаж везуть кількома автомобілями. Серед тих, хто поїхав – і ті, хто сам побував на війні. 

"За час пандемії ми передали близько 10 передач. Дітки передають настрій військовим, це я знаю з особистого досвіду, адже чотири роки служив в АТО.  І нам було дуже приємно, коли до нас приїздили волонтери. Сьогодні я уже їду четвертий раз в якості волонтера. Ми не спасемо армію, не зможемо всю її переодіти, переозброїти, але якщо кожна людина зробить хоч щось для армії, це буде неоціненний внесок, бо по камінчику можна збудувати й будинок.  Важливо, коли ти розумієш, що тебе підтримують, і ти відчуваєш, що робиш гарну справу – захищаєш Батьківщину", – переконаний головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради  Анатолій Таранюк.

За словами начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради Олега Парфілова, до підготовки цієї поїздки долучились усі вінничани. Так, минулого тижня допомогу для військових збирали вихованці ДНЗ Вінниці. Діти передали солодощі, засоби гігієни, консервацію, а також намалювали малюнки для воїнів на передовій. 

До створення великоднього настрою для військових в зоні ООС долучилися і мешканці Деснянського старостинського округу: вони напекли пасок.

"Ми передаємо паски від Деснянського старостинського округу. Хочемо побажати хлопцям на передовій, щоб вони відчули тепло, турботу та щедрість всієї територіальної громади. Дякуємо їм за те, що вони роблять для нас та для всієї України", – зазначила староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :