Новини

Вінничани стали фіналістами Міжнародного конкурсу вокалістів пам'яті Мусліма Магомаєва

17 грудня 2020, 10:42

До фіналу потрапили Йосип Машталяр і Вікторія Мельник.

На початку грудня у Трускавці відбувся ІІІ Міжнародний Конкурс Вокалістів "Пам'яті Мусліма Магомаєва". Як повідомляють на фейсбук-сторнці заходу,  організаторами виступили Азербайджанський культурний центр імені Мусліма Магомаєва та Трускавецька міська рада. За перемогу боролися 15 виконавців з усієї України. Усі учасники пройшли попередній сліпий відбір за аудіо.

На фінальний відбір у Трускавець запросили вокалістів, що набрали найбільшу кількість балів на першому етапі відбору. Організатори заявляють, що цьогорічний склад учасників дуже сильний, адже у конкурсі взяли участь молоді оперні співаки, які працювали на контрактах за кордоном, та через карантин повернулися в Україну.

До фіналу потрапили 2 вінничан. Це соліст Вінницької обласної філармонії імені М.Д. Леонтовича Йосип Машталяр та Вікторія Мельник, яка зараз навчається у магістратурі Київської Національної музичної Академії ім.П.І.Чайковського. Співачка стала володаркою 1 премії Конкурсу.

У зв'язку з пандемією конкурс проходив без глядачів. Переглянути виступи учасників можна у записі на фейсбук-сторінці заходу.

Поділитися :