Новини

Вінничани важливі: у Вінницькій громаді розпочали роздачу продуктових наборів містянам з вразливих категорій населення

4 грудня 2023, 15:58

Загалом сьогодні отримали пакунки близько 2 тисяч містян. Упродовж 20 днів набори з продуктами планують роздати 20 тисячам вінничан.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, гуманітарну допомогу видають людям з інвалідністю I групи та родинам, де є діти з інвалідністю, багатодітним сім’ям, родинам полеглих та безвісти зниклих Захисників і Захисниць, підопічним Терцентру.

"За дорученням міського голови в рамках ініціативи Вінничани важливі департамент соціальної політики розширює категорії населення, які можуть отримати продуктові набори. Так можемо охопити ще більше людей, які потребують допомоги. Важливо дбати про Захисників і Захисниць, внутрішньо переміщених осіб, а також не забувати про соціально незахищені верстви населення", – зазначила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Видачу продуктових наборів здійснюють на кількох локаціях в залежності від категорій населення. Фахівці департаменту соціальної політики телефонують людям, що перебувають на обліку департаменту, запрошують прийти і отримати пакунок з допомогою.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :