Новини

Вінничани вибороли медалі у веслувальному слаломі

20 вересня 2022, 15:14

У селі Сокілець Немирівського району відбувся Відкритий чемпіонат міста з веслувального слалому, участь брали участь хлопці та дівчата з Дніпра, Харкова, Києва та Вінниці. 

Як повідомляють у міській раді, слалом належить до пріоритетних видів спорту. Вінницька ДЮСШ №2 виховує спортсменів, які до речі показали високі результати.

На дистанції слалом клас човнів С1 чоловіки - перше та друге місце посів Кирило Кушнір, третє - Вадим Бондар. Переможцями у класі «каяк» К1 стала Вікторія Криштафович. Вона посіла почесне третє місце, а також друге місце у слаломі. Олександр Федоренко здобув «срібло», а в слаломі – К1 спортсмен завоював «золото». У категорії «каное» срібну медаль отримала Вікторія Криштафович.
Поміж чоловіків «срібло» здобув - Кирило Кушнір. На його рахунку також «срібло» (каное) у другій дистанції.

На каяках Вікторія Криштафович посіла друге місце. Серед чоловіків Олександр Федоренко – І місце, а Денис Артюнін – друге місце. На дистанції спринт спортсмени здобули: «срібло» - Кирило Кушнір, «бронзу» - Вадим Бондар. Вікторія Криштафович отримала срібну нагороду в категорії «каяки-спринт». Бронзову медаль - Олександр Федоренко.

В категорії «каное-спринт» Вікторія Криштафович здобула почесне третє місце.

Веслувальний слалом — різновид спортивного веслування, що полягає в проходженні на швидкість дистанції, який визначається порядком розташування воріт.

Переможців та призерів змагань нагородили грамотами, медалями та подарунками від комітету по фізичній культурі та спорту міської ради.

Поділитися :