Новини

Вінничани вибороли "срібло" Чемпіонату Європи з хокею на траві

9 серпня 2022, 15:07

Володимир Костечко, Дмитро Грубий та Владислав Цибуля в складі збірної команди України  посіли друге місце Чемпіонату в Гельсінкі (Фінляндія).

Як повідомляють на сайті міської ради, національна збірна зіграла п’ять матчів, у чотирьох з яких була сильнішою за суперників. Зокрема, українці обіграли збірні Польщі (9:6), Швейцарії (7:4), Уельсу (5:4) та Хорватії (11:7).

Виборовши «срібло», Збірна України підвищилась в класі та отримала право виступати у наступному Чемпіонаті U-21 та грати в Championship II.

«Вчергове спортсмени МДЮСШ № 1 відзначились на європейському рівні, їх наполегливість, сила волі та жага до перемоги дали свій результат. Хлопці молодці та добре роблять свою справу. Адміністрація школи пишається своїми спортсменами», - говорить директор міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Сергій Таранчук.

Вісім із десяти гравців Збірної України представляли Вінниччину. До речі, саме вінничанин Володимир Жмеренюк став кращим гравцем турніру.

Нагадаємо, тренує юнаків Олександр Кулеша. Наразі він захищає нашу країну на фронті, тому не зміг особисто представляти спортсменів на змаганнях.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :