Новини

Вінничанин напідпитку не впорався з керуванням, зніс металеву огорожу й пошкодив зупинку

27 квітня 2021, 09:11

На правопорушника склали три адмінпротоколи.

Як повідомляють у "Ситуаційному центрі", автопригода сталась 25 квітня близько опівночі поблизу перехрестя Хмельницького шосе та вул. Данила Галицького.

22-річний юнак, керуючи автомобілем Skoda Fabia, перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Водій допустив наїзд на декоративну металеву огорожу та зупинку громадського транспорту. Машина та елементи благоустрою зазнали пошкоджень.

Фото: Фейсбук/Ситуаційний центр м. Вінниця

Про аварію повідомили небайдужі вінничани в одному з мобільних додатків. Правоохоронці, що прибули на місце подій, виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердив результат на драгері - у крові молодика виявили 1,38 проміле алкоголю.

За вчинене правопорушення поліцейські склали 2 адмінпротоколи:

  • ст. 124 КУпАП – Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна;
  • ст. 130 КУпАП – Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Окрім того, інформацію про пошкодження посадкового павільйону передали до Муніципальної варти, інспектори якої притягнули водія до адміністративної відповідальності за статтею 152:

  • ст. 152 КУпАП – Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Поділитися :