Новини

Вінничанин Олег Царьков представлятиме Україну на Олімпіаді в Токіо

9 липня 2021, 12:15

Спортсмен виступить у двох вправах: ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки) та МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки).

Як ідеться на сайті Вінницької ОДА, поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020 був затверджений на засіданні виконкому НОК України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору. Від Вінницької області до елітної групи увійшов заслужений майстер спорту України, срібний призер чемпіонату Європи 2020 року – 33-річний Олег Царьков (має ліцензію, ШВСМ, тренери – Леся Леськів, Віктор Щерба).

Вінничанин Олег Царьков буде виступати у двох вправах: ГП-6 (гвинтівка пневматична), стрільба на 10 метрів 60 пострілів та вправа МГ-6 (малокаліберна гвинтівка), стрільба з трьох положень: коліна, лежачи та стоячи, на 50 метрів 120 залікових пострілів.

Спортсмен продовжує підготовку до Олімпійських ігор. Наразі Олег Царьков перебуває на навчально-тренувальному зборі в польському місті Вроцлав. 

"Попри пандемію та суттєві зміни спортивного календаря – перенесення Олімпійських Ігор з 2020-го на 2021 рік, українські спортсмени долали жорсткий кваліфікаційний відбір. Найкращі вибороли право представляти країну в змаганнях найсильніших атлетів Світу", – зазначають в облдержадміністрації.

Фото: www.vin.gov.ua

Поділитися :