Новини

Вінничанин Олексій Денисюк став чемпіоном Кубку світу з кульової стрільби

22 березня 2021, 13:44

Спортсмен переміг у швидкісній стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 метрів.

Як інформують на сайті Вінницької обласної державної адміністрації, 18 березня в м.Аль-Айн (Об'єднані Арабські Емірати) кубком світу розпочався сезон з паралімпійської кульової стрільби-2021. Змагання триватимуть до 25 березня.

Кубок світу зібрав близько 120 спортсменів з 24 країн світу, - зазначають на фейсбук-сторінці Національного паралімпійського комітету України. Від збірної команди України участь у світовому стрілецькому кубку беруть 10 спортсменів, 7 з яких вже здобули кваліфікаційні ліцензії для НПК України на Ігри Токіо 2020.

"Змагання проводиться за безпрецедентних заходів безпеки, що включають не тільки проживання команд окремо одна від одної на території закритого готельного комплексу, з неможливістю сполучення з зовнішнім світом (окрім як виїзду на тренування та змагання), але й ПЛР тестування кожні 48 годин перебування в ОАЕ та заходи з запобігання поширенню COVID-19 на стрільбищі", - йдеться в повідомленні.

Наразі у національної паралімпійської збірної з кульової стрільби 8 медалей: 4 золоті, 3 срібні та 1 бронзова. Зокрема, золоту нагороду в індивідуальній вправі РЗ – швидкісній  стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 метрів здобув вінничанин-паралімпієць Олексій Денисюк.

Фото: www.vin.gov.ua

Поділитися :