Новини

Вінничанин повідомив про замінування офісного центру, в якому працював 

17 січня 2023, 12:35

Поліцейські евакуювали з установи 70 людей. За результатами перевірок жодних небезпечних предметів не виявлено. Жартівнику загрожує до 6 років ув’язнення.

Як повідомляють у поліції, 16 січня затримали юнака, який зателефонував на службу 102 та повідомив про замінування офісного центру у Вінниці. Повідомлення до поліції надійшло близько 9 години.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, інші профільні служби, які обстежили приміщення офісного центру та прилеглу до нього територію. Поліцейські евакуювали з установи 70 людей. За результатами перевірок жодних небезпечних предметів не виявлено, йдеться у повідомлені. 

Правоохоронці встановили особу «мінера». Ним виявився 23-річний уродженець Гайсинського району, працівник одного з офісів цього ж центру.

Чоловік заздалегідь спланував злочин. Для цього навіть придбав нову сімкарту та телефон, а щоб забезпечити собі алібі, із власного телефону зробив додаткове повідомлення про те, що чув як хтось мінував офісний центр.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Мотив та причини такого вчинку чоловіка встановлює поліція. 

За таке правопорушення затриманому загрожує до 6 років ув’язнення.

Поділитися :