Новини

Вінничанин вдарив ножем сусіда

10 жовтня 2022, 13:31

52-річному потерпілому надано медичну допомогу, загрози його життю немає. За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляють на сторінці Нацполіції Вінницької області, 9 жовтня на місці злочину працівники поліції затримали 62-річного жителя обласного центру, який під час конфлікту з сусідом, завдав останньому тілесних ушкоджень кухонним ножем. 

Близько 16 години до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію вінничанина з ножовим пораненням черевної порожнини.

Під час слідчих дій на місці злочину поліцейські затримали особу причетну до вчинення правопорушення – сусіда потерпілого та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

"Слідством призначені ряд експертиз, після проведення яких буде надана правова кваліфікація події. Причини конфлікту з’ясовуються. За цим фактом поліція розпочала розслідування провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі", - кажуть у поліції.

Поділитися :