Новини

Вінничанин виборов "бронзу" на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху

18 травня 2023, 10:31

Чемпіонат пройшов у столиці Болгарії Софії. У складі нашої збірної виступав вінничанин Антон Слушний, призер дефлімпійських ігор, який і здобув бронзову нагороду.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, дзюдоїст змагався у ваговій категорії понад 100 кілограмів, у якій знаходиться чимало титулованих спортсменів. Антон провів чотири поєдинки, з яких три завершив перемогою, що підняло його на третю сходинку п'єдесталу. 

Антон Слушний - вихованець регіонального центру "Інваспорт". Він займається дзюдо вже 13 років і наразі є Майстром спорту Міжнародного класу. Тренує спортсмена Заслужений тренер України Микола Костенко.

"Антон, важко перехворів на коронавірус (70% ураження легень), але незважаючи на недугу відновив форму та продовжує тренуватися і підіймати прапор України на міжнародних змаганнях", - каже тренер.

Фото: Вінницька міська рада

Для довідки:

У Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху брали участь 12 країн. За два змагальні дні Українська команда завоювала 20 нагород: 18 в особистій першості та 2 в командній.

Поділитися :