Новини

Вінничанка Анна Грисюк у конкурсі «Зірки України» тріумфувала з піснею «Незламна»

23 вересня 2022, 16:59

Анна виступила у номінації «естрадний спів» та виборола І місце, підкоривши членів журі своїм чуттєвим та щирим виконанням пісні.

Як повідомляють у міській раді, учениця вокально-хорового відділу Вінницької дитячої музичної школи № 2 Анна Грисюк, перемогла у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі «Зірки України», який проходив дистанційно в Одесі.

Зазначається, що до початку війни Анна разом із родиною відпочивала у Єгипті, де їх застала звістка про війну в Україні, більше пів року живучи за кордоном дівчинка продовжувала заняття музикою. Лише влітку родина повернулась у Вінницю, де дівчинка продовжила займатися у музичній школі.

Учениця старанно готувалася до конкурсу. Відстань у понад 2000 км не стала на заваді до нових перемог Анни, протягом року здобула не одну перемогу в конкурсах та фестивалях різних рівнів, - розповідає викладачка вокально-хорового відділу музичної школи № 2 Мирослава Куртаніч.

Окрім занять вокалом Аня опановує гру на фортепіано у музичній школі, а цей рік для неї – випускний.

Композиції у її виконанні звучать віртуозно та професійно, вони легкі та вишукані. Пісню «Незламна» на конкурсі виконала бездоганно, - повідомляє Мирослава Куртаніч.

Аби збагатити свій репертуар, дівчина сама шукає твори в мережі. Після відвідин Єгипту, у її доробку з’явилися також композиції арабського світу.

Незалежно від того, ким я буду в майбутньому, музика – це моє життя. Найближчим часом я планую записати три пісні на студії звукозапису та вірити у нові перемоги, - розповідає Анна Грисюк.

Поділитися :