Новини

Вінничанка Ніна Скворцова близько 6 років знайомить з технікою рукоділля відвідувачів Терцентру

7 жовтня 2022, 14:27

Заняття пані Ніна проводить двічі на тиждень. Інструкторка навчає інших шити, плести та вишивати.

Як повідомляють у міській раді, двічі на тиждень у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування Вінниці Ніна Скворцова збирається разом з іншими пенсіонерами на заняття з рукоділля. Тут інструкторка навчає інших шити, плести та вишивати.

Сама цією справою займається з 5 років.

"Я з багатодітної родини. Моя мама робила все своїми руками, а я з самого дитинства сиділа біля неї і вчилася", - розповіла Ніна Скворцова.

Заняття організовані у Терцентрі, допомагають жінці та її учням відірватися від подій, що зараз відбуваються в Україні.

"На заняттях є багато переселенок з Маріуполя. Я для дівчат придумала шити вінтажну ляльку, аби повернути їх у дитинство, щоб залікувати їхні рани, їхні втрати", - додала фахівчиня Терцентру.

До роботи в закладі соціального обслуговування Ніна долучилася 6 років тому. З того часу фахівці Терцентру не припиняють свій розвиток.

"Я вдячна директорці Терцентру Галині Бачинській за те, що вона відчуває, любить і допомагає нам. Наразі наше наголовніше завдання - відродити народну творчість України", - наголосила Ніна Скворцова.

Підопічні Терцентру і відвідувачі гуртка рукоділля Ніни Скворцової вже вирішили, що після перемоги України у російсько-українській війні влаштують собі пікнік.

Поділитися :