Новини

Вінниччина: реконструкція Ямпільської районної лікарні завершена на 88%

28 січня 2021, 12:03

Загальна кошторисна вартість ремонту становить 98 мільйонів гривень.

Як ідеться на фейсбук-сторінці департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА, наразі відбувається реконструкція частини першого поверху головного лікувального корпусу Ямпільської ЦРЛ. Вже завершили розведення інженерних систем, чистове шпаклювання стін, встановили двері та підвісну стелю, облаштували систему вентиляції. Завершуються роботи з укладання плитки на стінах санвузлів, фарбування стін у коридорі та монтування датчиків сигналізації пожежної безпеки. Відбувається оформлення центрального входу. Завершено демонтажні роботи у підвальному приміщенні, зведення перегородок та влаштування бетонної стяжки, на завершальному етапі - чорнове шпаклювання стін. Проведено демонтаж старого обладнання у рентген-кабінеті. 

Будівельним проєктом передбачена добудова критого в’їзду для автотранспорту медичної допомоги. До 1 квітня мають завершити другу чергу реконструкції – приймальне відділення. 

"Згідно з проєктом об’єкту, загальна кошторисна вартість складає 98 млн грн. За рахунок обладнання на торги виставлялась тендерна пропозиція у 22 млн грн. Аби відділення почало повноцінно функціонувати, необхідно ще 6 млн грн. Будівельні роботи тривають. Обсяг їх виконання на сьогодні – 88 %", – йдеться у дописі.

Фото: Facebook/Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА

Ямпільська центральна районна лікарня – це багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування першого рівня, що надає стаціонарну амбулаторну та невідкладну медичну допомогу населенню. Тут 143 стаціонарні ліжка. Щорічно в стаціонарних відділеннях ЦРЛ лікування проходить в середньому близько 6300 пацієнтів та проводиться близько 900 оперативних втручань. До речі, Ямпільська лікарня нещодавно отримала комп`ютерний томограф вартістю 11,8 млн грн.   

Фото: Facebook/Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА

Поділитися :