Новини

Вінницька громада передала чергову партію вдосконалених дронів Захисникам

15 жовтня 2024, 13:11

Ефективність таких FPV-дронів сягає 70-90%, а прицільність дії допомагає успішно працювати по техніці та живій силі противника.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, наша громада продовжує підтримувати оборонців – це незмінний пріоритет у роботі Вінницької міської ради. Днями міський голова Сергій Моргунов разом із депутатами міської ради та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Катериною Поджаренко та Дмитром Мирою передали чергову партію FPV-дронів Оборонцям. 

Для успішного виконання бойових завдань такі дрони – річ найпершої потреби, зазначають Захисники.

Ефективність переданих удосконалених FPV-дронів сягає 70-90%, а прицільність дії допомагає успішно працювати по техніці та живій силі противника.

«Продовжуємо підтримувати наших Захисників, адже це наш незмінний пріоритет. Передача FPV-дронів бійцям бригади – це ще один крок у нашій спільній боротьбі за свободу та незалежність. Вдосконалені технології забезпечують високу ефективність, що критично важливо для виконання бойових завдань на сході. Вінницька громада завжди буде поруч з нашими військовими, надаючи необхідну допомогу та ресурси», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

Нагадаємо, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил оборони України. А бюджет громади на 2024 рік розподілений згідно з ключовими принципами та пріоритетами: «Безпека та оборона», «Стійкість», «Турбота». На пріоритет «Безпека та оборона» закладено 1,2 млрд грн.

Довідково: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022 року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (Силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :