Новини

Вінницька міська клінічна лікарня №1 тимчасово припинила прийом пацієнтів через COVID-19 у медпрацівників

5 листопада 2020, 13:10

Вінничани, які потребують допомоги профільного спеціаліста, з електронним направленням від сімейного лікаря можуть звернутися до будь-якого іншого медичного закладу, що уклав угоду з НСЗУ.

Як повідомили на фейсбук-сторінці КНП «Вінницька міська клінічна лікарня №1», фахівці поліклініки при 1й лікарні тимчасово припиняють прийом пацієнтів. Причиною є підтвердження захворювання на COVID у 18 медичних працівників закладу. 

У коментарі радіо "Місто над Бугом" заступниця директора департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Світлана Стефанкова розповіла, що вінничани, які потребують допомоги лікарів певної спеціалізації, можуть отримати електронне направлення у свого сімейного лікаря та обрати будь-який інший медичний заклад. 

"Єдина умова – це має бути заклад, який уклав угоду з Національною агенцією здоров’я України щодо надання амбулаторно-діагностичної допомоги: 1 та 3 лікарня, Диспансер радіаційного захисту населення, Пироговська лікарня. І людина, маючи це електронне направлення, звертається, і їй там зобов’язані надати цей вид допомоги", - зауважила Світлана Стефанкова.

Відновити запис та прийом пацієнтів планують з 16 листопада.

Поділитися :