Новини

Вінницька міськрада ініціювала обговорення проєкту рішення про підняття вартості проїзду в “маршрутках”

22 березня 2021, 12:29

Воно триватиме до 19 квітня. Пропозиції та зауваження приймають у Департаменті економіки і інвестицій.

Цим Проєктом (на період дослідження функціонування нової маршрутної мережі) пропонується встановити такі тарифи:

  1. тариф на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі на території Вінницької міської територіальної громади (крім маршрутів №25Н (нічний з 2200 до 600), №30А, №30Б, та №33А) у розмірі 10 грн за одну поїздку пасажира;
  2. тариф на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі №25Н (нічний з 2200 до 600), №30А, №30Б та на території Вінницької міської територіальної громади у розмірі 12 грн за одну поїздку пасажира.

Зазначимо, у лютому вінницькі перевізники маршрутних таксі звертались до міської влади з проханням підняти тариф на проїзд у маршрутках до 12 гривень. Це рішення було аргументоване зменшенням рентабельності маршрутних перевезень, зростанням мінімальної заробітної плати та цін на паливно-мастильні матеріали та запчастини.

Якщо проєкт рішення ухвалять, воно набере чинності 1 червня 2021 року. До 19 квітня в міську раду можна надсилати пропозиції та зауваження щодо тексту Проєкту. Їх прийматимуть у паперовому або в електронному вигляді за адресою: Департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради, м. Вінниця, вул. Соборна, 59 та на e-mail: dei@vmr.gov.ua.

Фото: vlasno.info

Поділитися :