Новини

Вінницька молодь отримала можливість стажуватися в органах місцевого самоврядування

12 квітня 2024, 09:09

Це стало можливим завдяки «Проєкту стажування молоді у виконавчих органах міської ради». Його реалізують у Вінниці з 2010 року.

Як інформують на сайті міської ради, могли заповнити анкету для участі у цьому проєкті та самостійно обрати виконавчий орган для проходження стажування могли всі охочі. Серед більш ніж 30 анкет було відібрано 10 найкращих для проходження стажування в період з 11 квітня по 17 травня.

Відтак, стажування відбуватиметься у різних структурних підрозділах Вінницької міської ради, а безпосередніми наставниками будуть працівники міськради.

«Молодь, яка навчаються у різних навчальних закладах та за різними освітніми напрямками, розпочала стажуватися у нас, аби набути досвід та знання як для власного розвитку, так і для майбутнього розвитку нашого рідного міста. Учасники проєкту зможуть побачити «зсередини», як у громаді приймаються важливі рішення», – підкреслює Тетяна Ласкавчук.

Впродовж дії програми за роки її впровадження, успішно завершили стажування та захистили власні інноваційні проєкти 36 студентів. Частина з них отримали своє перше робоче місце у виконавчих органах міської ради. А хтось продовжує співпрацю з міською радою працюючи в громадських та інших неурядових організаціях.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :