Новини

Вінницька молодь познайомилась з роботою міської ради

14 вересня 2023, 16:19

Студенти Вінницького державного педагогічного університету побували у "Цілодобовій варті" та "Ситуаційному центрі".

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, екскурсія мерією тривала більше двох годин. Розпочали її з головної зали засідань, де збирається муніципалітет міста для ухвалення важливих для життя громади рішень.

Захоплення викликали у молоді відвідини "Ситуаційного центру", де їм розповіли про новітні практики моніторингу ситуації у місті, та оперативного реагування на виявленні факти порушень. А у "Цілодобовій варті" студенти дізналась скільки зусиль докладає міська рада для забезпечення дієвої комунікації між вінничанами та надавачами комунальних послуг. 

Крім того, учасники екскурсії мали можливість дізнатися про структурні підрозділи міської ради та завдання, які вони виконують. Серед таких, зокрема, були й безпосередні організатори цього заходу – відділ молодіжної політики ВМР.

"Ми завжди раді ділитися своїми напрацюваннями, а також переймати кращі ідеї та пропозиції від молодіжного осередку. Отож, щиро вдячні всім, хто виявив інтерес і приємним спілкуванням зустріли студентів", — сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :