Новини

Вінницька поліція затримала озброєних молодиків, які вимагали в чоловіка 20 тисяч гривень

25 лютого 2021, 10:59

Напередодні зловмисники відібрали в потерпілого тисячу гривень і, погрожуючи фізичною розправою, вимагали віддати ще 20 тисяч.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 24 лютого працівники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно зі слідчими та з залученням бійців спецпідрозділу КОРД затримали двох зловмисників, які на вулиці Брацлавській пограбували вінничанина.

За словами 24-річного потерпілого, невідомі особи на вулиці міста силою відібрали у нього 1000 гривень та пригрозили фізичною розправою у разі, якщо він не принесе ще 20 000 у зазначене ними місце. Після цього зловмисники сіли в автомобіль та поїхали з місця злочину.

"Потерпілий повідомив, що зловмисники були озброєними. Орієнтування про розшук автомобіля, на якому вони пересувались, було надано усім мобільним екіпажам поліції. За силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД близько півночі підозрювані були затримані. Ними виявились вінничани 22 та 23 років. Під час проведення обшуків за місцем проживання затриманих та їхнього автомобіля працівники поліції вилучили холодну зброю та гроші", - розповів начальник Управління карного розшуку Андрій Дамзін.

Один з затриманих був раніше судимий за майнові злочини. За вчинене правопорушення чоловікам загрожує до 6 років ув’язнення.

Поділитися :