Новини

Вінницька поліція затримала водія вантажівки, під колесами якої загинув 10-річний хлопчик

29 квітня 2021, 10:37

Причину смертельної ДТП встановлюють.

Як інформують на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 28 квітня близько 17:30 у Вінниці на вулиці Д. Нечая сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля МАЗ та електросамоката, на якому рухались двоє малолітніх дітей.

Поліція встановила, що діти їхали на самокаті велосипедною доріжкою. В цей час в попутному напрямку по автодорозі рухався вантажний автомобіль. В момент з'їзду електросамоката на проїжджу частину сталося зіткнення з вантажівкою, яка повертала. Внаслідок цього під колеса авто потрапив один з хлопчиків. Від отриманих травм він загинув на місці події. Його 10-річний товариш не постраждав.

Водій затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. 

"Водій освідуваний в медичному закладі, він тверезий. Також у кермувальника відібрано зразки крові для проведення експертизи на стан сп'яніння. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії", – йдеться в повідомленні.

53-річного водія підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Фото: Фейсбук/Поліція Вінницької області

Поділитися :