Новини

Вінницька промислова долина поповнилася новим резидентом

13 липня 2023, 16:44

Наразі тут вже працевлаштовано понад 100 людей, а незабаром працевлаштуватись зможуть понад 400 мешканців.

Як повідомляє у своєму телеграм-каналі міський голова Сергій Моргунов, нещодавно у Вінниці відкрився розподільчий центр Корпорації ROSHEN. Це сучасний логістичний хаб із площею понад 30 тисяч кв.м, з якого вантажать товари на відправку не тільки по Україні, а й в різні куточки світу.

На сьогодні у центрі вже працевлаштовано понад 100 вінничан. Незабаром тут зможуть працювати понад 400 мешканців міста. Загалом на всіх заводах компанії, які розташовані у Вінниці, роботу мають близько 3 000 людей.

Центр облаштований із залученням новітніх технологій, зокрема автоматизованими складськими приміщеннями зі сталою температурою, новітнім обладнанням та якісною протипожежною системою. Одночасно тут можуть завантажувати 24 фури.

"Все відбувається швидко і злагоджено. Зі сторони здається, що поміж стелажами працюють роботи, але насправді карами керують люди, які чітко рухаються за алгоритмами, періодично сканують коди, підіймаються на висоту п'ятиповерхового будинку, підхоплюють палети, знімають, завантажують – робота кипить", - написав у себе Сергій Моргунов.

Окрім цього підприємства, на території "Промислової долини" будуються ще два, які невдовзі будуть введені в експлуатацію.

"Я вдячний усім інвесторам, які мають довіру до Вінниці й продовжують інвестувати кошти у зведення таких потужних об'єктів на території нашого міста", - зазначив міський голова.


Фото: Телеграм-канал "Сергій Моргунов - Вінницький міський голова" 

Поділитися :