Новини

Вінницькі бібліотеки оприлюднили графік роботи на період локдауну

11 січня 2021, 15:59

Читачів обслуговуватимуть з понеділка по п'ятницю лише за попереднім замовленням. 

Вінницькі бібліотеки змінили графік роботи на період локдауну. Обласна наукова  бібліотека імені Тімірязєва  на час карантину до 24 січня припинила обслуговування відвідувачів. Інші бібліотеки-філії міста працюють з понеділка по п'ятницю з 10 до 19. Вихідні - субота та неділя. Читачів обслуговують лише за попереднім онлайн-замовленням, як розповіла "Місту над Бугом" заступниця директора вінницької централізованої бібліотечної системи Тетяна Верещак. Перелік вінницьких бібліотек-філій, які працюють під час локдауну, з їхніми адресами та телефонами, опублікували на сайті вінницької централізованої бібліотечної системи.

"На сайті вказано, які саме бібліотеки працюватимуть за попереднім замовленням онлайн. Книгу можна замовити або за телефоном, або написавши на електронну адресу відповідної філії. Також є в соцмережах наші бібліотеки, тобто і там можна написати повідомлення", - повідомила Тетяна Верещак.

Вінницькі бібліотеки передплатили на поточний рік 143 назви періодичних видань, але відвідувачі зможуть скористатися ними вже після завершення локдауну, оскільки під час карантину читальні зали не працюють.

"Через "Прозорро" ми пройшли процедуру закупівлі періодичних видань на 2021 рік. Ми отримуватимемо з січня літературу, єдине що зараз взагалі читальні зали взагалі закриті, масові заходи заборонено проводити - працює лише книговидача за попереднім замовленням", - зауважила Тетяна Верещак.

Також наприкінці січня у вінницьких бібліотеках-філіях відновлять роботу гуртки, які працюватимуть з врахуванням протиепідемічних вимог.

Поділитися :