Новини

Вінницькі боксери готуються до чемпіонату світу, який відбудеться у квітні в Польщі

20 січня 2021, 13:08

З 2 по 15 лютого у Харкові пройде перший етап підготовки у складі молодіжної збірної України.  

Як ідеться на сайті Відділення НОК України у Вінницькій області, основними претендентами на поїздку на чемпіонат у Польщі серед вінничан є один з лідерів нашої команди Максим Власюк, призер молодіжного чемпіонату Європи-2020 у Чорногорії Геннадій Масленніков, призери останнього чемпіонату України серед молоді Ілля Суслов та Володимир Салецький, а також Федір Фріз. Ці боксери пройдуть перший етап підготовки у складі молодіжної збірної України до чемпіонату світу серед однолітків, що запланований на 10-24 квітня (Кельце, Польща). 

"Після новорічних свят спортсмени, звичайно, скучили за роботою. Деякі корективи у тренувальний графік вніс локдаун – наголошую на тому, що і тренери, і боксери намагаються дотримуватись всіх норм, які прописані в законодавстві", - розповів старший тренер збірної Вінницької області з боксу Роман Вакалюк. 

Паралельно з цим з 10 січня у Конча-Заспі проходять навчально-тренувальні збори Національної чоловічої збірної України, в яких беруть участь вінничани Олексій Токарчук, Андрій Ісаков та Владислав Михайлов. У другій половині лютого спортсмени візьмуть участь у Відкритому всеукраїнському турнірі, присвяченому пам’яті О. Асауленка, що пройде в Кривому Розі. 

Фото: http://noc-vin.org.ua/

Поділитися :