Новини

Вінницькі гімнастки здобули призові місця на міжнародному турнірі в Італії

19 червня 2024, 13:30

Міську дитячо-юнацьку спортивну школу №1 з честю представляли 11 талановитих гімнасток під керівництвом тренерки Марти Репетацької.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, з 10 по 18 червня 2024 року в італійському місті Розето-дельї-Абруцці відбувся V Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Summer Trophy 2024». Цей престижний захід зібрав близько 400 учасниць з різних країн світу, які продемонстрували свою майстерність та грацію на арені.

 «Черговий старт для наших гімнасток і нові перемоги на міжнародній арені – це великий привід для гордості. Ми бажаємо нашим спортсменкам завжди тримати високий рівень та гідно представляти нашу країну», - зазначає директор  МДЮСШ № 1 Сергій Таранчук.

Міську дитячо-юнацьку спортивну школу №1 з честю представляли 11 талановитих гімнасток під керівництвом тренерки Марти Репетацької. Наші спортсменки показали чудові результати та здобули наступні нагороди:

  • 1 місце: Ніка Гичак, Анастасія Вітюк, Дар’я Солона
  • 2 місце: Каріна Левко, Єлизавета Волошина, Вероніка Гончарук
  • 3 місце: Єлизавета Сандацян
  • 9 місце: Діана Савелова
  • 12 місце: Вероніка Олійник
  • 17 місце: Катерина Наушенко
  • 24 місце: Даніела Комаренко

«Я надзвичайно радію та пишаюсь нашими гімнастками, які показали відмінні результати на цьому турнірі. Зібралося близько 400 талановитих учасниць, і нашим спортсменкам вдалося гідно представити нашу школу та громаду. Ми будемо продовжувати тренуватися та вдосконалювати наші навички, щоб досягати нових вершин у майбутньому. Вітаю всіх наших спортсменок та їхніх батьків з цими чудовими досягненнями!», - висловила своє захоплення успіхами команди тренерка Марта Репетацька. 

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський привітав спортсменів та наставників з тріумфом на міжнародній спортивній арені.

«Вітаємо наших гімнасток з видатними перемогами та бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях! Вінничани знову довели, що українські спортсмени здатні досягати великих висот на міжнародній арені», – зазначив Сергій Краєвський.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :