Новини

Вінницькі оперативники спільно з бійцями КОРДу затримали злочинців, які вчинили озброєний напад на агрофірму

8 серпня 2023, 13:12

Зловмисники, погрожуюючи пістолетом, зв'язали скотчем охоронця, забрали гроші з сейфа (близько 230 000 грн) та документи підприємства, після чого зникли з місця події.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, повідомлення про правопорушення надійшло до поліції вночі 8 серпня від 49-річного охоронця підприємства, розташованого у Гайсинському районі. Зловмисниками виявились четверо чоловіків віком від 38 до 59 років.

Затримали підозрюваних на виїзді з міста Біла Церква. Під час обшуку в автомобілі затриманих правоохоронці виявили зброю, набої, рації, інструменти для зламу, тепловізори, біноклі, спецодяг, мобільні телефони, банківські картки, викрадені з фірми гроші та інші речові докази.

Наразі злочинці поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Окрім того, з'ясувалося, що вони раніше судимі за вчинення розбою, угону, крадіжок та створення злочинної спільноти, а також участь у ній. Наразі перевіряється їхня причетність до скоєння аналогічних злочинів на території України.

"За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Слідчі дії тривають. Процесуальне керівництво здійснює Вінницька обласна прокуратура", - коментують в поліції.


Фото та відео: ГУНП у Вінницькій області 

Поділитися :