Новини

Вінницькі освітяни закупили 400 турнікетів для військових

18 вересня 2023, 12:48

Збір на нову партію якісних українських кровоспинних засобів продовжується. Всі охочі можуть долучитися, звернувшись до будь-якого загальноосвітнього закладу громади.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, на початку нового навчального року педагоги, учні та їхні батьки об'єдналися, щоб зібрати кошти на купівлю кровоспинних турнікетів для військових. Протягом двох тижнів вони зібрали 228 тисяч гривень на придбання 400 турнікетів, які допоможуть укомплектувати першу сотню бойових аптечок для військових на фронті. 

"Знаючи потреби військових та необхідний мінімум для їх виживання в найскладніших умовах, ми не можемо бути осторонь. Якісний турнікет — це запорука збереженого життя. Завдяки активній позиції наших освітян та батьківської спільноти, вдалося закупити партію надійних, перевірених часом та в бою турнікетів українського виробника SICH", — зазначає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Збір коштів на якісні українські кровоспинні засоби триває, і всі охочі можуть приєднатися до цієї благодійної ініціативи, звернувшись до будь-якої загальноосвітньої школи у Вінницькій громаді.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :