Новини

Вінницькі патрульні затримали 21-річного водія у стані наркотичного сп’яніння

5 листопада 2020, 11:24

У водія виявили два згортки з наркотиками. До того ж юнак не мав посвідчення водія, оскільки був позбавлений права керування за водіння в нетверезому стані.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Патрульної поліції Вінницької області, 5 листопада на вулиці Магістратській правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 2101, який порушив ПДР. Водієм авто був 21-річний юнак. Спілкуючись із кермувальником, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Під час поверхової перевірки поліцейські виявили поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожі на наркотики. Окрім того, посвідчення водія порушник не мав, оскільки був позбавлений права керування за водіння в нетверезому стані. Юнак погодився пройти огляд у лікаря-нарколога, але, прибувши до медичного закладу, передумав.

На 21-річного водія ВАЗу патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Поділитися :