Новини

Вінницькі поліцейські затримали злочинну групу з трьох осіб, які катували двох людей за неіснуючий борг

20 листопада 2020, 11:07

Зловмисники утримували потерпілих у місті Шаргород, де катували їх, вимагаючи 3 тисячі доларів. 

Як повідомили на сайті Національної поліції Вінницької області, вдалось затримати зловмисників, які силою посадили двох мешканців Жмеринки в автомобіль, завезли їх в Шаргород, де утримували в будинку та катували, вимагаючи 3 тисячі доларів. Одного із потерпілих згодом відпустили з вимогою принести зазначену суму, а іншого продовжували утримувати.

Заручника  звільнили бійці спецпідрозділу «Корд». Також вони затримали зловмисників, які  намагалися втекти від поліції на автомобілі, зазначив начальник ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенко. 

«Вінницькі поліцейські затримали злочинну групу з трьох осіб, які незаконно позбавили волі двох людей та катували за неіснуючий борг. Зловмисники посадили потерпілих силою до автомобіля, привезли з міста Жмеринки до міста Шаргород. Де утримували у приватному будинку. При спробі втечі на автомобілі у Шаргородському районі усі троє підозрюваних були затримані. Наразі, відкриті кримінальні провадження за незаконне позбавлення волі і нанесення тілесних ушкоджень», повідомив Іван Іщенко.

Зловмисниками виявилися троє мешканців Шаргородського району віком 31, 32 та 33 роки. Їх затримали в процесуальному порядку та помістили до  ізолятора тимчасового тримання.

Додамо, відкриті кримінальні провадження. За такі злочини передбачено покарання -  до п’яти років позбавлення волі. Слідство у цій справі триває.

Фото та відео - Національна поліція у Вінницькій області. 

 

Поділитися :