Новини

Вінницькі ресторатори та готельєри створять міський стандарт гостинності

18 вересня 2020, 17:26

Працюватимуть над цим документом, щоб  забезпечити високий  рівень обслуговування та сервісу в готельно-ресторанній сфері Вінниці та привабити до міста туристів. 

 

 

Як повідомляють на сайті міської ради, "Вінницький стандарт гостинності" сприятиме встановленню високого рівня обслуговування та сервісу в готельно-ресторанній сфері Вінниці з акцентом на особливій якості локального продукту. 

Організатори запрошують всіх охочих представників/представниць сфери HoReCa, долучитися до розробки стандартів обслуговування у Вінниці і визначити особливості вінницької гостинності. Для цього потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://cutt.ly/nfOm6oJ 

29 вересня - 1 жовтня відбудеться воркшоп з розробки Вінницького стандарту гостинності. До участі запрошуються власники (-ці) та топ-менеджери (-ки) закладів розміщення та харчування.   Реєстрація триває до 25 вересня включно. Кількість місць обмежена. Учасники та учасниці будуть відібрані за рівнем мотивації.

Триденний практичний семінар відбудеться в селі Буша Ямпільського району Вінницької області. Організатори забезпечують учасників трансфером, проживанням та харчуванням. Роботу координуватиме експертка з продажу і сервісу, сертифікована бізнестренерка, спеціалістка зі створення і впровадження стандартів Оксана Марусич.

Під час проходження воркшопу учасники та учасниці за кураторства тренерки розглянуть сучасні тенденції у сфері гостинності та сервісу; ознайомляться з прикладами міжнародних стандартів закладів сфери гостинності; визначать культурний, ментальний, історичний контекст вінницької гостинності; сформують візію, місію та цінності тих, хто дотримується стандарту; обговорять елементи сервісу й надання послуг відповідно до стандарту.

Захід пройде в рамках проєкту “Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці”, який реалізує ГО “Спілка підприємців “СТІНА” за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проєкту міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст” (Проєкт ПРОМІС) та за підтримки Вінницької міської ради. 

Проєкт має на меті посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Вінниці у сферах туризму та гостинності шляхом удосконалення сервісу, консолідації середовища та вироблення стандартів обслуговування. 

 

Поділитися :