Новини

Вінницькі школярі долучились до екологічної акції "Зелена хвиля"

30 жовтня 2020, 15:55

Це четверта "Зелена хвиля" у Вінниці. Акція передбачає висадку рослин дітьми разом із вчителями та батьками на території свого навчального закладу.  

Як зазначають на сайті міської ради, у Вінниці відбулась екологічна акція "Зелена хвиля". Її мета - виховання в молодого покоління бережливого ставлення до навколишнього середовища. Захід відбувається вже вчтеверте, кожного року до нього долучаються різні навчальні заклади. Цьогоріч свій внесок в озеленення міста зробили учні 5 вінницьких шкіл - 18 та 25. В останній навчаються учні 1-4 класів, тому висаджувати рослини їм допомагали батьки та вчителі. У 18 школі до акції долучився також директор закладу Анатолій Мельник. 

«У нас зелена хвиля проходить у два етапи. Вчора у нас активісти з третіх класів висадили біля 20 рослин. А сьогодні ми висаджуємо із четвертокласниками. Всього ми отримали 35 рослин, бо у нас не тільки дерева, ми брали ялівець, який плететься. Ми зараз беремо маленькі деревця, щоб діткам було цікаво за ними доглядати. В минулі роки ми висадили дуже багато троянд, і до нас сюди приходять дуже багато людей, які фотографуються. Ми дуже хочемо щоб наша територія була красивою», - зазначила  заступник директора з виховної роботи школи №25 Тетяна Коваленко.  

Фото - сайт Вінницької міської ради.

 

Поділитися :