Новини

Вінницькі школярі виготовили близько двох тисяч оберегів захисникам

12 жовтня 2021, 10:12

Участь в акції взяли учні з 40 шкіл Вінницької міської ТГ.

Як повідомляють на сайті міської ради, школярі долучились до патріотичного марафону, присвяченого Дню українського Козацтва та Дню захисників та захисниць України. У його рамках учні беруть участь у майстер-класах, флешмобах, квестах і конкурсах історично-патріотичного характеру. Заходи тривають з 4 по 15 жовтня.

Так, учні 2-5 класів виготовили близько 2 тисяч оберегів "Діти – янголи миру", а діти, що навчаються у 1-11 класах зібрали 400 коробок солодощів. Обереги та смаколики вже передали військовослужбовцям на Схід.

Окрім того, з 4 по 13 жовтня у школах проходить онлайн-конкурс мотиваційних постерів "Я хочу миру на своїй землі!". У ньому беруть участь учні 7-10 класів. Учасники конкурсу розміщують малюнки на офіційному сайті освітнього закладу у розділі "Патріотичний марафон" та в соціальних мережах з хештегом #ПатріотичнийМарафон.

Робота учня 7-Д класу Школи-гімназії №30 ім. Т. Шевченка Кирила Мельника

Робота учениць 8-Г класу Школи-гімназії №30 ім. Т. Шевченка Анастасії Долгополової та Анастасії Даровської

Робота учнів 27 школи

З 4 по 14 жовтня школярі можуть долучитись до танцювального флешмобу "Я люблю Україну!". Кожен заклад формує танцювальну команду від 10 до 20 осіб. Відео потрібно розмістити в соціальних мережах під хештегом  #Я#Люблю#Україну.

А 13 жовтня відбудеться засідання історичного клубу "Покоління UA" на тему: "Як змінилися Збройні сили України за роки незалежності".

Поділитися :