Новини

Вінницькі спортсмени вибороли нагороди на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації

3 липня 2023, 15:19

На 5-му чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації, який проходив 26-29 червня в Угорщині, вінничани здобули 3 срібних та 6 бронзових медалей.

Як повідомляє Вінницька міська рада, вихованці МДЮСШ №2 виступали у складі Національної збірної. Окрім нагород, вони також отримали відзнаки на чотирьох квіткових церемоніях.

Так, в особистому заліку в забігу на класичній дистанції 3,5 МГц срібним призером світової першості став Олександр Богуславський (категорія Ч14). Крім того, хлопець разом із товаришами по команді – вінничанами Олексієм Гнатюком (п'яте особисте місце) та Іваном Кирилюком здобули по дві командні бронзові нагороди в класичних дисциплінах 3,5 і 144 МГц. 

Відзначились боротьбою на всіх дистанціях й Уляна Пізюк (категорія Ж16), яка з іншими дівчатами по збірній у командному заліку двічі піднімалася на другу сходинку п’єдесталу, а також двічі була на квітковій церемонії, зайнявши високі шості місця.

"Вітаємо призерів та їхніх тренерів Сергія Зеленського та Богдана Войцехівського з успішним виступом. Наші спортсмени продемонстрували світовий рівень підготовки та достойно представили Україну та Вінницю, зокрема. Безмежно пишаємось кожним та кожною", - привітав спортсменів голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :